25. Julho 2020 - 10:00 até 17:00
Centrul Comercial Auchan, Bucharest
Compartilhá-lo no:

The Squad - Imparte Bucurie #7 | Sábado, 25. Julho 2020

Where will you be when The Squad calls?The Squad propune un nou eveniment caritabil de data aceasta mergand in Manasia, Ialomita. Aici am cunoscut o familie ** 4 copilasi (3 baietei si o fetita), familie care locuieste intr-o casa din bunavointa primarului, nefiind a lor. Nu au certitudinea ca vor prinde ziua de maine acolo sau daca vor fi dati afara insa respecta ceea ce au si se ingrijesc de gospodarie, tranformand casa intr-un camin. Au in gospodarie o gradina micuta unde si-au plantat legume si verdeturi si au o gaina si o capra de care se ingrijesc asa *** pot, asigurandu-le parte din hrana zilnica. Copilasii sunt inteligenti, educati, muncitori si jucausi, unul dintre ei fiind pasionat de fotbal si altul de motociclism.Noi, The Squad, impreuna ** voi, prietenii nostri de suflet, vrem sa ajutam la a imbunatati viata acestor suflete prin a merge sambata, 25 iulie, ora 10 sa le intindem o mana de ajutor.Ne dorim sa ii ajutam impreuna ** voi, asa *** putem, in conditiile date atat moral cat si material, astfel:

ALIMENTE:

- Legume (Cartofi, Morcovi, Telina, Pastarnac, Ceapa)

- Fructe (portocale, banane, mere)

- Carne;

- Mezeluri;

- Branzeturi;

- Lapte;

- Iaurt;

- Cereale/fulgi pt lapte;

- Paine;

- Alimente neperisabile (Faina, Paste, Orez, Ulei, Zahar, Malai, Fasole)

PRODUSE CURATENIE:

- Hartie igienica;

- Detergent rufe;

- Detergent vase;

- Clor;ALTE NEVOI:

- Gaini sau puiuti (+Mancare pt ei/ele.)

- Frigider;

- Aragaz;

- Televizor;

- Aspirator;

- Un calculator pentru copii;

- Jucarii;

- Haine pt copii si adulti, (baiat 9 ani, marime la pantofi 36,

baiat 8 ani, marime la pantofi 36, baiat 4 ani, marime la pantofi 28,

fata 2 ani, marime la pantofi 26, **** marime la pantofi 39, imbracaminte M, tatal marime la pantofi 45, imbracaminte M-L)

- Covoare;

- Mobila (pat, saltea, dulap, sifonier);

- Asternuturi pat;

- Prosoape;

Daca vrei sa te alaturi, ne vedem sambata, 25 iulie, ora 10, in parcarea Auchan Pallady, Theodor Pallady 51. Vom astepta pana 10:30, vom reverifica donatiile primite, apoi vom intra in Auchan pt a **** restul de cumparaturi.

Atentie! Plecam din parcare spre locatie la ora 11:30!Imparte si tu speranta copiilor, intinzand o mana de ajutor pentru a imbunatati traiul unei familii! Fiecare ajutor conteaza!** absolut orice va puteti implica sau orice intrebare ati avea, va rugam sa contactati una din persoanele responsabile: Beatrice Chirila di Ionela ComanPana la data caritabilului sa ne auzim numai de bine si sa facem bine!